Friday, July 3, 2015

Cum Sunt Pedepsiți Rușii în Armată

În momentul în care te înrolezi într-o armată, disciplina trece pe primul loc. Se pare că rușii exagerează (sau cine știe poate așa o fi bine și corect să se procedeze) în momentul în care unul dintre inferiorii săi produce o neregulă și anume nu este atent, vorbește la telefon, își uită echipamentul în cazarmă sau alte comportamente ne la locul lor.
În imaginea de mai jos, acest soldat și-a uitat arma în cazarmă și a fost nevoit să îi fie înlocuită cu una ”mai bună” ca să zic așa. Haha
În imaginea de mai jos avem un alt soldat care a primit din arsenal o altă armă, mai ”modernă” de data aceasta.
De data aceasta ceea ce s-ar părea la o primă vedere, o abatere ușoară din marjele regulamentului, se pare că aceasta nu este considerată deloc așa de către superiorii săi, și anume, acest soldat și-a uitat baioneta. ”Nu-i nicio problemă dragul nostru, avem noi pentru tine o baionetă exact pe gustul și pe mărimea ta” aș glumi eu un pic sarcastic. Însă nu cred că lui îi arde de glume în astfel de momente.

Băiatul aceta din imaginea de mai jos a făcut-o lată, nu știu dacă se aștepta vreodată să pățească așa ceva, din punctul meu de vedere, trebuie să fii un pic nebun să încerci să te gândești că poți fuma o țigare, știind ce te așteaptă, și anume un ”Kent Long” ca să zic așa :)))

Vai și amar de cocoașa ta tinere soldat. Dacă ți-a trebuit să fumezi, ia de aici să te liniștești, fumează în pace toată viața ta și numai de probleme o să dai.

Asta mi se pare cea mai amuzantă, generalul, sau cine a gândit această pedeapsă, chiar are simțul umorului bine dezvoltat, chiar a știut să mă facă și pe mine să zâmbesc. Păi cum, îți trebuie iPhone în armată? Armata este făcută să te antrenezi din temelii și să te pregătești de război, nu să vorbești la telefon. Poftim, acum ai un nou telefon la care tot poți să vorbești.

No comments:

Post a Comment