Friday, July 3, 2015

Ceea ce părea la prima vedere un TOBOGAN obișnuit s-a transformat în ceva neașteptat !!!

Când spunem vară ne gândim instant la zile călduroase cu mult soare și temperaturi ridicate, zile de concediu în care să ne bucurăm de această atmosferă și multe altele. Dar care este primul lucru la care ne gândim să ne facă mai frumoasă o zi toridă de vară? Apa bineînțeles fie că ne referim la apa mării, apa unui ștrand sau chiar că ne bucurăm de un duș răcoritor în intimitatea propriului cămin acest element este indispensabil unor astfel de zile.

Una dintre soluțile menționate mai sus și anume strandurile și piscinele este probabil cea mai la îndemână pentru amatorii de distracție vara. Este cazul și tinerilor din imagini care au găsit o oază de fericire într-un complex acvatic din Statele Unite ale Americii mai precis în orășelul Waco din statul Texas.

Aici se găsește unul dintre cele mai interesante tobogane pe care le-ați întâlnit până acum cu siguranță. Acesta are conformația unei trambuline de sărituri cu schiurile și probabil aceasta îl face să fie atât de frecventat de cât mai mulți tineri dornici să se distreze. Si nu putem spune că nu este distractie ceea ce se întâmplă odată cu lansarea din vârful toboganului. Pe lângă confortul asigurat de apa curată care se găseste la o temperatură perfectă există și o doză importantă de adrenalină care pur și simplu te face să îl iubești și să te întorci la el de fiecare dată cu și mai multă plăcere.

Si la noi în țară vara scoate din case din ce în ce mai mulți tineri dornici de distracție care iau cu asalt piscinele și ștrandurile existente. Chiar dacă acestea poate nu sunt echipate asemănător cu cele de peste ocean se poate spune că exsită câteva care îndeplinesc criteriul acesta al toboganelor în care te dai pentru o doză importantă de adrenalină.

No comments:

Post a Comment