Sunday, August 2, 2015

Cele mai Misterioase și Inexplicabile 10 Imagini din Istorie !!!

Controversele în legătură cu aceste fotografii nu au contenit să apară, cele mai ciudate și inexplicabile sunt aparițiile de-a lungul timpului care nu au putut fi nici până în ziua de astăzi explicate.

Topul acestor fotografii pe care noi le considerăm de-a dreptul misterioase a fost realizat de un celebru site din străinătate luxoeostentacao.com iar imaginile ce surprind anumite aspecte care se pare că sunt inexplicabil de explicat de către toți cei care le-au vizualizat, în care apar fantome, apariții sau dispariții de personaje stranii, ori apariții ai unor monștrii marini și chiar unele forme ceea ce pot fi considerate OZN-uri.

În începutul topului își face apariția o ”Bătrânică”, o femeie care își face apariția în repetate rânduri , fiind încă neidentificată, în zona în care a fost ucis președintele americii John F. Kennedy, în anul 1963. Se pare că autoritățile din America au încercat fără noroc să o depisteze iar apariția ei în ziua respectivă a rămas un mister neexplicat pentru toată lumea.

Încă un mister ce pare a fi inexplicabil și încă este neelucidat, este un fenoment ce s-a petrecut pe cerul Norvegiei. Se pare că o grămadă de ipoteze au fost vehiculate pentru a putea găsi o rezolvare a acestui mister iar dintre toate acestea, una a fost avansată drept apariția unei nave extraterestre.

Altă fotografie interesantă este aceea cu un monstru marin ce pare să fi avut în jur de 70-80 de metri, creatura fiind văzută în largul coastei Irlandei - Stonehaven, totul fiind înregistrat sub forma unui șir de fotografii pe data de 12 decembrie 1964. Multe persoane au spus că aceasta ar fi o făcătură, însă la vremea respectivă un astfel de procedeu ar fi fost mai greu de realizat.

No comments:

Post a Comment