Monday, August 3, 2015

Cu aștia vrem să intrăm noi în război ??? Uite ce camioane militare folosesc rușii !!!

În contextul internațional existent conflictele armate au început să apară din ce în ce mai des în diverse state ale lumii alimentate de marile puteri pentru a obține supremație și sfera de influență în zonele acelea și în împrejurimi. Dacă până mai ieri alaltăieri aceste conflicte stăteau totuși departe de zona europeană și erau concentrate îndeosebi către orient odată cu apariția crizei interne ucrainiene s-a creat cadrul perfect pentru ca cele două mari puteri ale lumii Rusia și Statele Unite ale Americii să înceapă un conflict de la distanță purtat din nou pe un teritoriu neutru.

Toate aceste evenimente au tras un semnal de alarmă la nivelul întregului mapamond multe dintre țările care fac parte din diversele înțelegeri cu caracter militar pornind o cursă contracronometru de sporire a resurselor militare îndeosebi în ceea ce privește persoanele recrutate și tehnologia militară. În ceea ce îi privește pe cei doi mari jucători de care aminteam mai sus aceștia au permanent un buget de neînchipuit pentru o țară obișnuită alocat armatei.

Cei interesați de aceste lucruri pot vedea în imaginile de mai sus cum se prezintă armata unei astfel de țări mai precis ce echipamente militare au în dotare Rușii, pregătite oricând pentru cele mai grele condiții cum ar fi terenul extrem de accidentat. Aceste camioane sunt echipate cu cele mai noi tehnologii de localizare și sunt extrem de rezistente în cazul impactului cu material explozibil destul de puternic.

Putem concluziona văzând acest videoclip că acest așa numit de mulți conflict înghețat a ajuns la un alt nivel și anume la acel în care fiecare dintre cei implicați cu precădere Statele Unite ale Americii și Rusia își etalează o parte mai mult sau mai puțin relevantă din resursele militare pe care le dețin tocmai pentru a îi avertiza pe cei de cealaltă parte că fiecare este deja pregătit si că are destul de multe atuuri încă nearătate.

No comments:

Post a Comment