Thursday, August 6, 2015

Ce se întâmplă atunci când casezi un Mercedes SLS 63 AMG de 300.000 Euro !!!

Programele de reînnoire a parcurilor auto sunt din ce în ce mai celebre în întreaga lume. În majoritatea țărilor dacă dai vechea mașină la casat poți primi discounturi frumoase pentru achiziția uneia nou nouțe. Motivele principale ale acestui program sunt două la număr în primul rând mașinile noi emit din ce în ce mai puține noxe și atunci ajută la conservarea mediului înconjurător iar a doua îi vizează direct pe producătorii de autoturisme pentru a menține fluxul constant de vânzări și a rămâne eficiente companiile de automobile din punct de vedere economic.

Așadar mașini casate am văzut de toate tipurile dar ceea ce veți vedea în imaginile următoare întrece imaginația oricui. Da de obicei mașinile casate sunt cele cu o vechime și cu o uzură de câțiva ani dar iată că acum puteți vedea ce se întâmplă când este casat un Mercedes SLS 63 AMG care costă aproximativ 300000 de euro nou-nouț. Nu mă întrebați care este motivul dar vă asigur că imaginile sunt mai mult decât spectaculoase.

Mercedes SLS AMG este un autoturism de lux al renumitului producător german care are motorul situat în partea frontală și doar două locuri pentru pasageri. Mașina iese din tiparele obișnuite datorită designului modern și a ușilor care se deschid asemenea unor aripi în sus. Acest model Mercedes SLS este considerat succesorul la fel de celebrului model Merceds SLR McLaren.

Vehiculul a fost prezentat pentru prima dată publicului în anul 2009 la salonul auto internațional de la Frankfurt și a fost comercializat începând cu a doua jumătate a anului 2010 în Europa și prima jumătate a anului 2011 în Statele Unite ale Americii. Prețuk de pornire a unui astfel de model se învârte în jurul valorii de 190000 de lire sterline echivalentul a aproape 300.000 de euro.

No comments:

Post a Comment