Tuesday, August 18, 2015

Mirele și cavalerii de onoare s-au strâns brusc în fața miresei - Ce a urmat e de povestit nepoților !!!

Când spui nuntă unul dintre primele lucruri la care te gândești este dansul mirilor. Acela este unul dintre momentele cheie ale acestui eveniment, unul dintre momentele în care toți ochii sunt ațintiți către cei doi miri. Dar gândiți-vă ce se întâmplă în momentul în care mirele este un fost dansator profesionist? Spectacolul este garantat și cu siguranță cei prezenți la el nu vor uita niciodată ceea ce au văzut.

Este cazul și imaginilor pe care le veți vedea mai jos. Un bărbat din orașul Richmond, Statele Unite ale Americii pe numele său Kirk Henning a reușit un moment artistic la propria nuntă care a făcut înconjurul întregului mapamond. Vă veți întreba de ce? Foarte simplu, mirele a pregătit o reprezentație unică în momentul imediat premergător dansului mirilor. Pentru a reuși surpriza acesta a apelat la ajutorul celor mai buni 8 prieteni ai săi și s-au pregătit temeinic cu o coregrafie care i-ar face invidioși și pe cei mai consacrați artiști ai momentului.

El a așezat-o pe soția sa pe scaun iar acesteia nici prin gând nu îi trecea ceea ce avea să își vadă ochilor. Toți cei 9 participanți la acest moment unic s-au prezentat îmbrăcați la patru ace în fața acesteia. Mireasa care nu era chiar străină de astfel de reprezentații fiind balerină profesionistă a rămas înmărmurită efectiv când a văzut ce sincron perfect au reușit.

Nunta reprezintă un eveniment cu caracter religios sau civil și are loc de obicei la începutul unei căsătorii. O astfel de ceremonie este de obicei alcătuită din următoarele părți : cununia civilă, cununia religioasă, o petrecere care să preceadă unul dintre cele două momente amintite mai înainte și noaptea nunții. Toți acești pași sunt respectați mai mult sau mai puțin în zilele noastre dar ideea centrală a nunții rămâne de fiecare dată aceeași.

No comments:

Post a Comment