Thursday, August 20, 2015

A Pus Apă De Gură În Mașina De Spălat Și I-a Dat Drumu, Rezultatul E Absolut GENIAL !!!

Dacă ești la fel ca mine și te preocupă spălarea corectă a rufelor pentru a nu avea neplăcerea decolorării hainelor sau alte situații neprevăzute atunci cu siguranță vei îndrăgi acest videoclip care îți va prezenta câteva metode în acest sens de menținere a prospețimii culorilor hainelor și de spălare a acestora eficientă.

Multe dintre aceste trucuri vă vor oferi până la urmă și un avantaj economic ne mai fiind nevoiți să cumpărați atât de des haine noi pentru că cele vechi s-au decolorat și nu mai pot fi purtate sau nu veți fi nevoiți să reparați mașina sau să o schimbați având grijă de ea în mod corespunzător și folosind micile trucuri învățate în cele ce urmează.

Primul truc se referă la curățarea blugilor. Dacă doriți ca aceștia să își mențină culoarea originală și să nu se decoloreze atunci pune-ți blugii într-un lighean și adăugați peste ei apă și sare. Sarea va ajuta menținerea culorii din fabrică a acestora. Un alt truc pentru curățarea lor este congelarea acestora. Da ați auzit bine congelarea ! Luați o pungă puneți blugii în ea și băgați-o la congelator când îi veți scoate aceștia vor fi ca după curățare în plus cei de la Levis recomandă această metodă pentru eliminarea mirosurilor neplăcute cum ar fi cel de țigară din țesătura acestora.

Dacă doriți să păstrați culorile lucrurilor închise atunci folosiți întotdeauna apa rece în locul cele călduțe sau chiar calde. Nu numai că economisiți energie dar acestea nu se vor mai decolora.

Mașina dumneavoastră de spălat poate să se îmbâcsească în timp după un ciclu foarte mare de spălări. Așadar pentru a o menține în întregime curată tot ce trebuie să faceți este să puneți jumătate de cana de apă de gură în interior și să îi dați drumul fără rufe în ea la un program. În final aceasta va fi dezinfectată și gata de o nouă folosire.

No comments:

Post a Comment