Wednesday, August 5, 2015

EXPERIMENT INEDIT - Ce se întâmplă când fierbi un iPhone 6 în Coca-Cola

De-a lungul timpului au fost făcute o mulțime de experimente care testau durabilitatea celebrelor smartphone-uri iPhone de la Apple. Dintre acestea putem enumera experimentul în care este tras un glonț într-un iPhone, experimentul în care unui iPhone îi este dat foc, experimentul când un iPhone este lovit în repetate rânduri cu un ciocan și multe altele. Astăzi vă vom arăta un experiment mult mai interesant decât cele amintite mai sus și anume ce se întâmplă atunci când punem la fiert un iPhone 6 în celebra băutură carbogazoasă Coca-cola.

Probabil mulți dintre dumneavoastră se vor întreba de ce ai fi atât de nebun încât să fac așa ceva cu un iPhone dar probabil autorul clipului nostru a vrut să evidențieze ceva cu această ocazie. Mai mult ca sigur când s-a gândit inițial a vrut să vadă dacă rezistă la temperaturile ridicate obținute prin fierberea apei, dar să nu uităm totuși că băutura răcoritoare Coca-cola nu reprezintă numai apă iar de aici rezultatul experimentului s-ar putea să fie unul neașteptat.

A luat o tigaie și a pus la fiert Coca-cola. După un timp când apa s-a evaporat se poate observa cum în tigaie rămân la fiert doar zahărul și coloranții care îi dau culoarea și gustul celebrei băuturi. Când toată apa s-a evaporat a introdus iPhone-ul în compoziția rămasă. Acesta a fost scufundat în doar câteva secunde definitiv în acea compoziție și lăsat să fiarbă la un foc mediu câteva minute.

La rezultatul final nu se aștepta nici proprietarul. Dacă în cazul apei acesta ar mai fi funcționat în continuare se pare că atunci când este fiert în Coca-cola acesta nu mai are nici o șansă de a mai funcționa. după cum se poate vedea carcasa mai precis zona de spate și ecranul au rămas intacte fără să se topească, dar interiorul acestuia a fost afectat de soluția distrugătoare.

No comments:

Post a Comment