Wednesday, August 12, 2015

Uite Ce Pericol Te Pândește Pe Rețelele De Socializare !!!

În ziua de azi probabil cea mai mare ocupație a tinerilor nu o reprezintă școala cum am putea fi tentați să o credem ci odată cu avansarea tehnologiei și apariția smartphone-urilor și a conectării acestora la internet, rețelele de socializare au devenit prioritatea numărul a acestora. Acest lucru nu este considerat un lucru neapărat rău dar după ce veți urmări imaginile de mai jos veți gândi de două ori de acum înainte când vine vorba de accesul la asemenea rețele al copilului dumneavoastră.

Videoclipul a strâns în doar două zile peste 8 milioane de vizualizări și numeroase aprecieri semn că ceea ce prezintă acest bărbat în următoarele minute este un adevăr foarte dureros al zilelor noastre. Experimentul a constat în crearea unui cont fals pe o celebră rețea de socializare și interacțiunea cu acordul tacit al părinților cu 3 fete care nu aveau încă vârsta majoratului.

După câteva zile de socializare cu acestea bărbatul a reușit cu fiecare în parte să obțină un fel de întâlnire. Prima fată a fost ademenită de acesta în parcul din apropierea locuinței sale. Când a văzut că de fapt la capătul întâlnirii se află tatăl ei a început să plângă. Pentru a doua dintre victime acesta a apela la un truc și a convins-o să îl cheme la ea acasă după ce în prealabil părinții acesteia ar fi adormit. Când a văzut că de fapt la ușă este tatăl ei cu un necunoscut aceasta a rămas în stare de șoc fiind mustrată vehement de către părintele ei.

În cel de-al treilea caz putem spune că s-a întâmplat cel mai grav lucru dintre toate. Mai precis acesta a ademenit-o pe fată în mașina lui o dubiță destul de dubioasă în care oricând se puteau afla niște răufăcători. Când acesta a încerca să tragă de ea tipetele au fost practic în zadar deoarece era deja în mașină și ușile erau blocate. Spre norocul ei totul a fost o farsă dar părinții care se aflau în spatele dubiței i-au luat telefonu și i-au interzis să mai folosescă vreodată rețelele de socializare până la vârsta majoratului.

No comments:

Post a Comment