Thursday, August 6, 2015

O Mâncau Ochii Foarte Rău Și S-a Dus La Doctor - Când I-a Zis Ce Are Acolo A Luat-o Cu LEȘIN !!!

De multe ori nu dăm atenție când vine vorba de mici disconforturi ale corpului nostru, trebuie să recunoașteți că atunci când e vorba de o mâncărime sau o mică durere așteptați mai întâi să vedeți dacă se agravează situația, iar abia apoi treceți la combaterea acesteia prin mersul la medic sau la farmacie. În imaginile pe care vi le vom prezenta mai jos avem un caz clasic care vă va arăta de ce trebuie să fiți precauți și atunci când apare o problemă fie ea cât de mică să vă adresați imediat unui specialist.

O tânără din China pe care o vom denumi doamna Zang a simțit într-una din zile o mâncărime destul de ciudată care provenea din zona ochilor. La început nu a dat atenție acestor mâncărimi deoarece s-a gândit că este posibil să fie cauzate de accidentul vascular cerebral pe care îl suferise cu puțin timp în urmă. Dar când mâncărimile au început să se întețească și au devenit la un moment dat insuportabile s-a decis că este momentul să meargă la doctor și să vadă care este de fapt adevărata cauză a problemei.

Ajunsă la medic i-a povestit cele întâmplate, iar acesta a decis să investigheze zona cu probleme. În momentul în care a văzut care era de fapt cauza principală a mâncărimilor nu i-a venit să creadă ochilor. În zona genelor își făcuseră un loc de trăit mai mulți păduchi care își depuseseră deja ouăle acolo. Medicul i-a comunicat femeii care era cauza mâncărimilor iar la auzul acestei vești aceasta a țipat cât au ținut-o plămânii și a fost la un pas să leșine în cabinet.

Doctorul i-a spus că nu există nici o infecție însă acești păduchi pot fi pericuoși dacă ajung în ochi și poate avea probleme grave mai târziu. El i-a prescris acesteia un tratament după ce a îndepărtat toți dăunătorii de acolo împreună cu ouăle lor și a avertizat-o să aibe grijă de acum încolo și să se prezinte la medic ori de câte ori are o problemă în acea zonă.

No comments:

Post a Comment