Wednesday, August 26, 2015

Șoferul cu Chevrolet Frânează BRUSC Din Senin - Când Am Văzut Ce Se Întâmplă Mi-a STAT Inima !!!

V-am tot prezentat în articolele precedente șoferi indisciplinați în trafic care de multe ori fiind indiferenți în ceea ce privește respectarea celorlalți participanți la trafic comiteau tot felul de gesturi mai puțin cuviincioase. De data aceasta a venit vremea să vedem și partea cealaltă cea a șoferilor care sunt văzuți ca adevărați eroi pe drumurile pe care conduc. După ce veți vedea imaginile de mai jos îmi veți da cu siguranță dreptate.

Un șofer amator din Rusia avea o cameră video de supraveghere a traficului montată pe bordul mașinii și circula regulamentar pe una dintre autostrăzile patriei natale. În fața sa cu o viteză asemănătoare circula și un alt șofer cu un Chevrolet Curze. La un moment dat ca din senin șoferul Chevrolet-ului a frânat violent obligândul și pe cel ce înregistra să facă același lucru și să se întrebe pentru o fracțiune de secundă oare ce e în mintea acestuia.

În cealaltă fracțiune de secundă însă tot misterul s-a elucidat șoferul cu Chevrolet devenind practic un erou în fața celorlalți participanți la trafic deoarece a evitat în ultima secundă niște pietoni care s-au găsit să traverseze regulamentar tocmai pe un drum atât de circulat unde mașinile de obicei circulă cu viteză ridicată. Inconștiența acestora a fost ceva inimaginabil o clipă de neatenție din partea șoferului cu Chevrolet putea duce la un eveniment de-a dreptul tragic.

Traversarea neregulamentară prin locuri nepermise este una dintre principalele cauze ale accidentelor soldate cu răniți deosebit de grav sau chiar mai rău cu decese. Din ce în ce mai mulți pietoni nu mai tin seamă de locurile speciale de traversare și se aventurează în trecerea străzii prin locuri periculoase evitând în ultimul moment mașinile care circulă regulamentar. Acești pietoni indisciplinați ar trebui sancționați sever pentru a căpăta un oarecare respect pentru regulile de circulație și de traversare.

No comments:

Post a Comment