Thursday, August 20, 2015

I-a Arătat Degetul Mijlociu În Trafic, Dar Fii ATENT Ce A Pățit Imediat După... Hahahaha

Politețea în trafic este un fel de rara avis în zilele noastre. Traficul aglomerat, nevoia de a ajunge la termene limită în anumite locuri și bineînțeles firea nerăbdătoare a oamenilor duc de cele mai multe ori la situații de-a dreptul tensionate și de ce nu acestea pot degenera în unele cazuri în lucruri mult mai grave. După ce veți vedea videoclipul de mai jos fie că sunteți șoferi sau nu veți înțelege de ce nu este bine să vă comportați într-un mod necuviincios cu cei din jurul dumneavoastră și care sunt consecințele unui astfel de comportament.

După cum se poate observa și pe imagini șoferița unui autoturism marca Daewoo Matiz de culoare albă îi arată din senin unui șofer ce conducea un Mercedes GLK degetul mijlociu. Probabil aceasta a fost speriată de oprirea lui bruscă la vederea indicatorului ce arăta Stop dar acest lucru nu o îndreptățește cu nimic să facă astfel de gesturi care nu îi fac cinste mai ales unei femeii. Cu toate acestea ceea ce i se va întâmpla după să sperăm că îi va fi învățare de minte.

Imediat după acest gest șoferița și-a continuat deplasarea pe drumul cu prioritate dar din neatenție probabil sau din faptul că încă era cu gândul la ce lecție i-a dat șmecherului cu merțan aceasta a intrat într-un autoturism aflat în fața ei care oprise în aglomreația coloanei. Așadar pedeapsa divină a venit mai repede decât se aștepta și a lovit-o mult mai tare decât un simplu gest direct la buzunar.

Toată scena a fost filmată de un cameraman amator aflat într-o mașină în trafic. Acesta a surprins întregul moment și a decis să publice filmarea pe internet pentru a le da o lecție celorlalți șoferi care obișnuiesc să fie recalcitranți în trafic. Clipul s-a bucurat de un real succes în mai puțin de 24 de ore el însumând aproximativ 200.000 de vizualizări.

No comments:

Post a Comment