Wednesday, August 19, 2015

Un bărbat ”distruge” cu cheile un ASTON MARTIN de 200.000 Euro !!!

Poliția din Londra îl caută pe bărbatul din imaginile de mai jos după ce acesta a fost filmat vandalizând o mașină ziua în amiaza mare chiar în centrul metropolei. Se pare că incidentul a avut loc pe data de 19 iunie când proprietarul mașinii un Aston Martin cu un preț ce ajunge ușor la 200.000 de euro a parcat mașina în apropierea unu centru comercial din capitala Marii Britanii.

Întors de la cumpărături acesta a avut un șoc găsindu-și mașina vandalizată. S-a gândit imediat că a avut o cameră la bordul bolidului care înregistra continuu și când s-a uitat pe imagini nu și-a putut crede ochilor. Un bărbat având un cărucior se plimbă în jurul mașinii ziua în amiaza mare iar după ce survolează toată zona cu privirea scoate cheile din buzunar și începe să zgârâie mașina în ciudă plecând apoi ca și când nimic nu s-a întamplat.

Pagubele produse de individ se ridică în jurul valorii de 15.000 de euro. Poliția a dat în urmărire persoana respectivă iar imaginile cu acest bărbat invidios au fost făcute publice pentru a primi informații utile de la oricine îl vede sau îl cunoaște. S-a dovedit încă o dată utilitatea camerelor de supraveghere montate pe mașină. Fără aceasta cazul ar fi rămas cu autor necunoscut dar așa este o problemă de timp până când individul va fi găsit și tras la răspundere pentru faptele sale.

Aston Martin este un renumit producător de mașini sportive de lux din Marea Britanie. Compania a văzut lumina zilei în anul 1913 și a fost fondată de doi englezi pe numele lor Robert Bamford și Lionel Martin. De-a lungul istoriei această marcă a produs automobile remarcabile care s-au vandut în sute de mii de exemplare în ciudat trecutulu tumultos al acesteia. Compania și-a schimbat proprietarii de nu mai puțin de 6 ori ultima dată aceasta fiind vândută de către gigantul american Ford către un fond de investiții din Kuweit.

No comments:

Post a Comment