Tuesday, August 18, 2015

Au râs de el când l-au văzut cum e îmbrăcat, DAR la final i-a lăsat cu ochii în lacrimi !!!

Spectacolele de televiziune prin care sunt căutați oameni talentați pe teritoriul unei întregi țări sunt la mare căutare în această perioadă iar acest lucru a condus și la descoperirea unor oameni cu totul și cu totul talentați care au devenit celebri imediat în întreaga lume. Este cazul și bărbatului din imaginile de mai jos care a participat la concursul Suedezii au talent și în urma reprezentației sale a devenit cunoscut pe tot mapamondul.

Show-ul de televizune de descoperire a talentelor ”Got Talent” a fost creat de celebrul jurat de la Xfactor Simon Cowell în anul 2005. Pentru a vă a seama de popularitatea pe care a căpătat-o acest adevărat spectacol gândiți-vă doar că acest format este activ în peste 58 de țări din întreaga lume. În anul 2014 acesta a luat titlul de cel mai de succes format de televiziune din istorie și a intrat în cartea recordurilor.

Dar revenind la personajul principal al acestui videoclip trebuie să vă spunem că îl cheamă Jon Henrik Fjallgren și este un tânăr a cărui pasiune dintotdeauna au fost cântecele tradiționale de pe plaiurile natale. Acesta a fost adoptat de o familie din Suedia dar nu și-a uitat niciodată originile fiind născut în Columbia și locuind în primii ani ai vieții într-un sat cu populație indiană. Primele contacte cu muzica au fost luat la vârsta de 14 ani iar când a auzit de preselecțiile concursului Suedezii au talent a știut că trebuie să participe.

În cadrul acestui concurs melodia pe care a interpretat-o a fost una creeată de el în memoria unui foarte bun prieten care s-a stins din viață prematur într-un accident deosebit de grav. Trăirile acestuia, precum și sensibilitatea și emoția de care a dat dovadă în timpul interpretării i-a făcut și pe jurați să aibă la final pur și simplu ochii în lacrimi.

No comments:

Post a Comment