Sunday, August 9, 2015

Rămâi Cu Gura Căscată Când Vezi Ce ANTRENAMENT Face MINORA Asta La SALĂ !!!

În ziua de azi din ce în ce mai mulți băieți aleg să meargă la sală fiecare din diferite motive: unii vor să slăbească, unii vor să se definească și așa mai departe. Dar astăzi vă vom arăta o fată care are doar 17 ani și care vă va uimi cu tipul de antrenament pe care îl execută la sala de forță. Sunt convins că mulți dintre băieții care merg la sală vor fi invidioși când vor vedea cu câtă pasiune,determinare și acuratețe execută o serie de exerciții dificile pe care mai mult ca sigur mulți dintre ei nu le pot executa. Așadar în cele ce urmează vă recomand să urmăriți imaginile cu această tânără pentru că sigur vă va impresiona.

În cele ce urmează vă voi prezenta câteva considerente pe care trebuie să le aibe în vedere un începător atunci când se hotărăște să se apuce pentru prima oară de sala de forță. Majoritatea se întreabă cu ce să înceapă ce aparate să folosească din prima și așa mai departe.

În primul rând când te apuci de sala ar fi indicat să îți faci un set de analize, mai mult ca sigur majoritatea nu și le fac, după aceasta trebuie să îți trasezi niște obiective clare pentru care trebuie să te apuci de sală. În acest moment după stabilirea obiectivelor trebuie să iei în considerare dacă le poți duce la îndeplinire din punct de vedere al timpului dar și din punct de vedere financiar. Abia după toate acestea poate să vină ziua în care să intrii în sală.

Odată ajuns aici vei auzi la tot pasul tot felul de sfaturi de la cei care sunt acolo fie ei antrenori sau colegi de sală. Întotdeauna este bină să vă alegeți un antrenor care să vă îndrume personal la început pentru cî numai așa vei putea primi cele mai bune recomandări și vei putea începe pe un drum corect. Mulți visează că în câteva săptămâni vor ajunge mari și tari și încep să tragă haotic, această metodă este una complet greșită și majoritatea celor care fac așa nu vor ajunge niciodată la obiectivele dorite.

No comments:

Post a Comment