Sunday, August 9, 2015

Când a Văzut Pe Camere Ce Face Elefantul Asta Și-a Chemat Colegii Să Vadă !!!

În ziua de azi oamenii sunt încurajați prin diverse campanii să aibe grijă de planeta noastră și de natura ce ne înconjoară nu numai pentru oameni în special ci și pentru celelalte vietăți pentru care această mare planetă o reprezintă casa lor. Așadar fie că sunt campanii media de informare fie că sunt simplele afișe care te îndeamnă să păstrezi curațenia toate trebuie la un moment dat să producă efectul scontat pentru a trăi într-o lume mai curată și mai liniștită.

Dar cine s-a gândit vreodată că mai există cineva care poate ajută la menținerea curățeniei pe pământ. O cameră de supraveghere aflată într-o zonă Safari Lodge din Africa de Sud a surprins niște imagini de-a dreptul spectaculoase pe care nici măcar cercetătorii comportamentului animalelor nu au reușit să le explice.

După cum puteți observa pe imagini în prim plan se află un elefant adult într-o zonă frecventată destul de des și de turiștii curioși și amatori de senzații tari de a se afla printre animalele sălbatice. În urma acestora rămân mereu resturi cum ar fi pungi de chips-uri, cutii de suc și multe altele. Văzând toată această mizerie în jurul lui acesta se hotărăște să ia atitudine și începe să facă curățenie. Mai întâi ia niște pungi de plastic pe care le introduce foarte atent în coșul de gunoi aflat în apropierea camerelor de supraveghere. Apoi își continuă aventura de strângere a gunoiului folosindu-se după caz de toate părțile corpului pentru a putea strânge de jos orice.

Pare de-a dreptul frustrant să vedem cum un animal care se presupune că nu este o ființă atât de rațională precum omul dă lecții de viață pur și simplu acelora care nu au bunul simț să strângă după ei fie și cea mai mică mizerie. Sperăm că acest videoclip îi va inspira pe cei care până acum nu obișnuiau să aibe astfel de maniere și să îi schimbe în bine.

No comments:

Post a Comment