Sunday, August 9, 2015

Trebuia Să Fie O Ceremonie Militară Perfectă, DAR Stai Să Vezi Ce Face Imbecilu Din Centru !!!

Vă spun drept că nu am mai râs continuu la un clip de foarte multă vreme. Vă garantez și dumneavoastră că după ce veți vedea imaginile din videoclipul de mai jos veți râde cu o poftă de zile mari. Cu siguranță îmi veți da dreptate așa că vă invit de pe acum să distribuiți clipul și prietenilor pentru a toți o după amiază plină de bună dispoziție.

În imaginile de mai jos puteți vedea o secvență dintr-o ceremonie militară. Militarii aflați în rând în fața superiorului stau nemișcați și urmăresc reprezentația acestuia cu pusca. Unul dintre aceștia aflat în coloane este responsabil să prindă pușca în momentul în care superiorul o aruncă spre el dar fatalitate în acel moment parcă aruncă cu o minge de foc spre el deoarece acesta neîndemânatic nu reușește să o prindă. Cel care îl scoate din dificultate este tot cel care a aruncat pusca spre el. Deoarece el este singurul care are voie să facă în timpul unui astfel de ceremonii mișcări neprevăzute.

Probabil multora dintre dumneavoastră le plac paradele militare. Pentru mine vă mărturisesc că acestea au însemnat încă din copilărie unu lucru extrem de important. Mergeam adesea cu bunicul meu la astfel de parade militare și deși acum realizez că nu erau atât de spectaculoase precum cele din ziua de azi pe care le văd în alte țări aveau mereu ceva care mă fascina. Poate câteodată uniformele, poate altă dată chiar soldații care participau la ele sau poate pur și simplu spiritul acesta ordine și rigurozitate care îl exprimau când îi vedeam executând mișcări identice sub comanda unui ofițer superior.

În orice caz poate cu toate tehnologiile și noile provocări din ziua de azi copiii nu mai sunt la fel de impresionați de astfel de evenimente însă aș recomanda oricând unui părinte să arate copilașului și astfel de momente pentru că vă spun cu siguranță nu au cum să dăuneze educației lor și îi va face să se simtă bine.

No comments:

Post a Comment