Wednesday, August 26, 2015

Scumpetea Asta Mică A Intrat Pe Scenă Printre Adulți, Când A Început Să Danseze A Ridicat SALA În Picioare !!!

O fetiță de doar șase anișori a ajuns în atenția publicului din întreaga lume prin dansul ei pe care l-a realizat împreună cu o echipă de dansatori profesioniști de Zumba. Dar în spatele imaginilor emoționante cu această scumpete mică se află o poveste de-a dreptul cutremurătoare pe care orice părinte când o va vedea va înțelege gravitatea cuvintelor pe care le-am folosit.

Audrey Nethery este o fetiță din Kentucky, Statele Unite ale Americii. Aceasta este singurul copil al familiei Nethery și ar fi reprezintă cea mai mare bucurie a lor, dar în spatele acestei bucurii se află de fapt multă tristețe deoarece fetița a fost diagnosticată cu o anemie de tip Diamond Blackfan. Aceasta boală se manifestă prin incapacitatea organismului de a produce celule roșii în sânge. Micuța suferind din această cauză peste 20 de transfuzii de când a fost diagnosticată.

Acum veți realiza și însemnătatea acestor imagini fetița fiind invitată la Convenția Internațională de Zumba ce s-a desfășurat în acest an în orașul Orlando din statul american Florida. În ciuda problemelor ei de sănătate majore micuța a reușit o reprezentație de succes și i-a impresionat pe cei aflați în public prin vitalitatea ei și prin mișcările de dans.

Zumba a căpătat foarte multă popularitate în ultima vreme. Acesta este un tip de program de fitnes pe ritmuri latino care a fost inventat de către un celebru dansator columbian Alberto Perez la începutul anilor 90. Elementele componente ale acestui program sunt atât din sfera dansului cât și din cea a fitness-ului. Mișcările de dans cuprinzând elemente de hip-hop, samba, salsa și multe multe altele. În România Zumba a apărut în anul 2010 în principlalele orașe ale țării cum ar fi București, sibiu, Cluj, Brașov. Aceste programe sunt în continuă extindere pe teritoriul țării noastre.

No comments:

Post a Comment