Friday, August 28, 2015

I-a Dat FATALITATE !!! Când Am Văzut Cum O Trezește Am Murit De RÂS !!!

Majoritatea dintre noi am avut parte la un moment dat de o glumă făcută din partea prietenilor sau măcar am făcut o farsă celor apropiați. Ceea ce veți vedea însă în videoclipul de mai jos întrece cu mult orice imaginație chiar și a unei persoane specializată în astfel de momente hazilii făcute celor din jurul ei. Urmăriți cu atenție și vă garantez că veți avea la final lacrimi în ochi dar nu de tristețe ci de la atâta râs.

Farsele au avut de-a lungul timpului însemnătăți diferite dacă stăm să ne uităm puțin înapoi în istorie. Acestea nu au fost făcute numai cu scopul de amuzament ci unele dintre ele au avut efecte dintre cele mai nebănuite.Iată în continuare două farse petrecute în trecut care a făcut istorie.

Una dintre cele mai mari farse din istorie este legată de o legendă binecunoscută de mulțo dintre dumneavoastră. Este vorba de Calul Troian. După cum este prezentată situația se pare că în urma războaielor dintre troieni și greci cei din urmă au construit un cal de dimensiuni gigantice pe care în semn de încetare a conflictului l-au oferit acestora. După ce a fost introdus în cetate din el au năvălit soldați greci care au cucerit până la urmă cetatea Troia ce fusese până atunci de neatins. Și acum oamenii mai folosesc o expresia ”cal troian” la modul figurat.

O altă farsă greu de imaginat că se poate întâmpla a fost făcută în anul 1915 de către un pilot al armatei franceze când după ce a zburat deasupra unei tabere militare germane a eliberat o încărcătură din acesta asemănătoare cu un proiectil. Toți cei aflați în tabăra germană s-au împrăștiat în toate direcțiile de frică dar în final când s-au apropiat de obiect au remarcat că era o minge de fotbal pe care era inscripționat un mesaj cu Păcăleală de 1 Aprilie.

No comments:

Post a Comment