Monday, August 17, 2015

A Construit Un Motor V6 Integral Din Hârtie !!! Fii ATENT Cum Toarce Drăcia Asta !!!

Mulți dintre voi sunt convins că sunt pasionați auto și cunosc destul de bine toate componentele unei mașini și ce sarcină îi revine fiecăreia în parte pentru buna funcționare a acesteia. Dar pentru aceia dintre dumneavoastră care nu sunt fani atât de înrăiți ai autoturismelor și pentru care particularitățile unui motor auto nu sunt necesar de știut trebuie să facem câteva precizări în completarea videoclipului pe care îl veți urmări în continuare.

Motorul reprezintă inima mașinii sau să folosim termenii foarte uzitați în zilele noastre, reprezintă placa de bază a acesteia fiind esențial pentru funcționarea ei. Rolul pe care îl are motorul unui vehicul este acela de a transforma combustibilul în mișcare astfel încât acesta să se poate deplasa. Există mai multe tipuri de motoar care pot echipa o mașină cum ar fi motorul diesel, motorul pe benzină, motorul electric etc. Fiecare dintre acestea au avantajele și dezavantajele lor dar scopul lor este același și anume de a transforma energia cu care funcționează în lucru mecanic.

Motorul V6 este un tip de motor cu ardere internă care permite arderea combustibilului utilizat pentru a produce mișcare cu ajutorul aerului compresat la temperaturi înalte și la presiuni înalte. Motorul V6 are cilindrii montați în seturi de câte trei aceste seturi fiind dispuse unul față de celălalt în unghiuri de 60 de grade sau de 90 de grade. Motorul V6 este unul dintre cele mai compacte configurații de motoare fiind mai scurd decât motorul în linie de 4 și mai compact decât motorul V8.

Acest pasionat al mașinilor și al ingineriei motoarelor a reușit să realizeze un astfel de model de motor V6 în miniatură. Dar surpriza nu se oprește aici ci abia acum urmează deoarece el a realizat această minunăție folosind întegral hârtie . Acest motoraș este pe deplin funcțional după cum ați putut remarca și din imaginile de mai sus.

No comments:

Post a Comment