Thursday, August 13, 2015

Băiețelul Ei S-a Întors De La Joacă Cu Niște Semne Ciudate Pe Mână - Când I-a Zis Medicul Ce Sunt A Luat-o Cu Leșin !!!

Atunci când un copilaș vede un castel gonflabil ochii acestuia prind o sclipire inconfundabilă și piciorușele lor o iau la trap instinctiv spre locul atât de mult îndrăgit de cei mici. Aceste castele sunt pur și simplu simbolurile distracției fără sfârșit un copilaș fiind capabil să se joace o zi întreagă într-un astfel de loc fără să mai ceară altceva. Aceștia iubesc să se joace și să sară într-un astfel de loc plin de culoare.

Dar un astfel de loc nu este adorat doar de cei mici, părinții sunt și ei foarte încântați deoarece îi ține pe cei mici ocupați într-un singur loc și nu mai trebuie să se îngrijoreze că aceștia ar putea să se piardă. Cum într-un astfel de loc este greu să te lovești părinții au un sentiment de confort și își simt copiii destul de protejați. Dar după ce veți vedea aceste imagini vă veți schimba părerea despre astfel de locuri și veți fi mai cu băgare de seamă data viitoare când îl veți duce pe cel mic acolo.

O mămică pe numele ei Brenda Sanderson a pățit pe propria piele o astfel de întâmplare. Aflată împreună cu copilul la o recepție organizată la locul ei de muncă aceștia au adus pentru copii angajaților un astfel de castel gonflabil. Băiețelul ei s-a jucat împreună cu alți copiii timp de câteva ore în acest loc dar nici prin gând nu i-ar fi trecut că se va întâmpla asta. După două zile de la eveniment aceasta a observat câteva bubițe ciudate în zona mâinilor celui mic. Speriată a mers cu el de urgență la doctor.

Aici medicul a examinat pielea băiatului dar era în dubii asupra verdictului. După ce a aflat din gura mămicii ce a făcut în ultimul timp băiețelul și unde s-a jucat, verdictul a fost foarte simplu infecție cu un stafilococ. Acesta a avertizat-o ca dațile viitoare să evite astfel de locuri de joacă unde se pot contacta tot felul de bacterii periculoase pentru sănătatea copilului.

No comments:

Post a Comment