Thursday, August 27, 2015

Și-a Dat Foc La Cheia De La Casă Și Am Crezut Că E Nebun, DAR Rezultatul E Absolut GENIAL !!!

Dacă ai avut și tu probleme cu pierderea cheii de rezervă de la ușile din casă sau chiar de la ușa principală atunci videoclipul de mai jos îți va rezolva pentru totdeauna această problemă și nu vei mai fi nevoit să rămâi blocat pe dinăuntru atunci când nu îți găsești cheile. Bărbatul acesta te învață cum să îți faci propria cheie de rezervă în doar câteva minute acasă la tine și folosind cele mai ieftine materiale.

Tot ce aveți nevoie este de o mică bucată de scoch, o lumânare sau o brichetă și o sticlă de plastic care nu vă mai folosește. După ce ați încălzit cheia la flacăra brichetei sau a lumânării luați fâșia de schoch și aplicați-o pe aceasta astfel încât să rămână umrele negre asemănătoare unor umbre pe ea.

După aceea aplicați aceastaă bucățică de dimensiunile cheii pe o bucată din plasticul tăiat de la pet-ul inutil. În acest moment nu vă rămâne decât să tăiați foarte atent cu o foarfecă mai dură pe lângă marginile de culoare neagră și în doar câteva momente aveți o nouă cheie pentru apartamentul sau ușile interioare ale acestuia, fără nici un fel de cost practic.

Trebuie să știți că o astfel de cheie nu rezistă la foarte multe utilizări plasticul tocindu-se foarte rapid dar puteți să confecționați o asemenea cheie de rezervă dintr-un plastic mai gros și astfel veți reuși să o utilizați ori de câte ori aveți probleme cu găsitul cheilor. Metoda aceasta este bine să o utilizați doar pe cheile personale fiind destul de neplăcut pentru cei din jurul dumneavoastră cărora le aveți cheile la îndemână să se trezească că cineva are o cheie de rezervă de la locuința lor.

No comments:

Post a Comment