Thursday, August 6, 2015

Ai Probleme Cu Trezirea de Dimineață ? De Acum Nu Vei Mai Avea Vreodată !!!

Sunt convins că una dintre problemele majore cu care ne confruntăm cei mai mulți dintre noi este trezitul de dimineață. Fie că trebuie să mergem la serviciu, la școală, la facultate sau mai știu eu unde precis aveți aceeași problemă ca și mine și anume mereu mai programați alarma să sune în câteva minute pentru a vă bucura de asternuturile patului dumneavoastră atât de primitoare pe care nu le-ați mai părăsi sub nici o formă toată ziua.

Dar iată că un bărbat din Anglia a venit cu o soluție pentru toți cei ca noi leneși de dimineață capabilă să ne scutească de neplăcerile întârzierii la locul unde trebuie să ajungem atât de devreme. Vă avertizez că metoda este mai puternică decât orice cafea de fapt nu veți mai fi nevoiți să puneți gura pe nimic care să vă alunge somnul pentru că rezultatele acestei metode sunt 100 % garantate, te vei trezi din prima secundă în care îți va suna ceasul desteptător.

Soluția este un pat care te va face să te trezești în momentul în care alarma ceasului deșteptător a sunat. Cum se poate acest lucru ? Foarte simplu. Acest pat nu este unul obișnuit ci este unul special construit cu două pistoane hidraulice care vor împinge salteaua patului pe care te afli la un unghi de aproape 90 de grade față de suprafața podelei. Așadar de acum încolo vrei nu vrei o să fii dat jos din pat instantaneu și nu vei mai lenevi cele câteva minute în plus ca de fiecare dată.

Ideea acestui tânăr inginer a fost una foarte apreciată de cei care au reușit să o vadă majoritatea spunând că ar cumpăra un asemenea pat dacă ar fi destinat vânzării. Din păcate acest model de pat va fi într-un singur exemplar la fel ca și celelalte invenții pe care acesta le-a mai publicat pe canalul său de Youtube.

No comments:

Post a Comment