Wednesday, August 19, 2015

Nici Prin Gând Nu-ți Trece Ce Pățesc Bagajele Tale Când Mergi Cu Avionul !!!

În ultimele decenii transportul aerian a devenit un factor indispensabil în viața oamenilor de pe întregul întins al pământului. Nevoia de a ajunge în locuri îndepărtate într-un timp cât mai scurt sau de a trimite anumite colete foarte rapid au făcut ca acesta să devină un mijloc atât de convenabil din punct de vedere financiar dar și al eficienței.

În ciuda temerilor multor persoane care circulă cu avionul, aproximativ 3 milioane de pasageri în fiecare zi, acesta rămâne conform unui studiu recent realizat de canalul britanic BBC cel mai sigur mijloc de transport existent. Astfel că în fiecare an au loc peste 30 de milioane de zboruri cu avionul în scopuri comerciale. Statisticile arată ca este de 9 ori mai puțin probabil să se întâmple un accident aviatic decât un accident de mașină. În ceea ce privește siguranța pasagerilor după cele două tipuri de transport mai înainte menționate urmează transportul cu trenul și cel cu vaportul.

Revenind la tema videoclipului pe care l-a adus în atenția dumneavoastră este clar că verificatul bagajelor dumneavoastră la aeroport de către personalul autorizat nu este cea mai îndrăgită activitate. Asta pentru că de multe ori există situații incomode cum ar fi taxe speciale pentru sacii care cântăresc mai mult decât greutatea maximă inclusă, neplăcerile legate de verificarea conținutului acestora și bineînteles una dintre cele mai urâte situații este cea de după cele amintite când au existat nu de puține ori cazuri în care bagajul a fost pierdut și a trebuit așteptat o perioadă destul de însemnată de timp pentru a fi recuperat.

Pentru a vedea procesul care are loc la îmbarcarea bagajelor în avion cei de la Aeroportul din Amsterdam au decis să monteze o cameră pe un bagaj și să ne arată care este itinerariul acestuia din momentul în care este verificat și până să fie îmbarcat în avion.

No comments:

Post a Comment