Saturday, August 22, 2015

Motociclistul Obsrvă Ceva Ciudat La Mașina Asta - Gestul Lui M-a Impresionat !!!

Un motociclist aflat în trafic a avut parte de o întâmplare destul de ciudată dar în același timp foarte hazlie. În timp ce se afla la o plimbare cu motocicleta într-o zi de duminică acestuia i s-a părut că parcă observă ceva ciudat în partea din spate a acesteia. Nedumerit a luat-o la goană după mașină să se convingă cu ochii lui și se pare că într-adevăr văzuse bine că parcă ceva nu făcea parte din acel decor.

Pe bara de protecție din spatele mașinii de teren se afla o cană plină cu ceai. Lucurul ciudat este că deși mașina străbătuse un drum destul de lung cana nu se vărasase pur și simplu. Motociclistul văzând asta a vrut să facă o faptă bună și a luat cana în mers de pe bara mașinii. După câteva sute de metri s-a apropiat de geamul șoferiței mașinii pentru a-i arăta ce recuperase din spatele mașinii. Aceasta a lăsat geamul și a luat cana din mâna motociclistului afirmând că fetița ei s-a jucat cu cana afară și se pare că o uitase acolo.

Am văzut multe clipuri în care șoferii fac fapte bune în trafic precum și mai multe în care șoferii au reacții care nu le fac cinste deloc. Mulți au vehiculat de-a lungul timpului ideea că motocicliștii sunt un lucru care dăunează traficului că din cauza lor au loc o grămadă de accidente și multe astfel de lucrui însă nimeni nu a zis că poate dacă acești ar fi respectați în trafic nu ar mai avea loc asemenea evenimente.

Nu putem spune că nu există si printre motocicliști persoane care comit lucruri urâte dar numărul este infinit mai mic decât cel al soferilor. În plus după cum vedem și în clipul de față este mai de așteptat să vedem un gest de-a dreptul frumos făcut de un motociclist decât de un șofer. Așadar atenție mare data viitoare în trafic și nu uitați că disciplina în timp ce mergeți este esențială indiferent dacă vă aflați la volanul mașinii sau pe șa.

No comments:

Post a Comment