Saturday, August 22, 2015

La Început Păreau Niște Nori De Ploaie Dar În Câteva Minute S-a Declanșat APOCALIPSA !!!

Chiar dacă în țara noastră nu suntem obișnuiți cu fenomene extreme ale naturii în urma încălzirii globale și a schimbărilor climatice nu se știe niciodată cum va reacționa natura și vom avea și noi parte de așa ceva. În Statele Unite ale Americii astfel de fenomene năpraznice precum ceea ce veți vedea în imaginile de mai jos sunt la ordinea zilei iar populația este avertizată din timp de ceea ce se poate întâmpla pentru a se adăposti și a nu exista pierderi de vieți omenești.

Fenomenul pe care îl vedeți în imagini este unul foarte periculos. Acesta apare atunci când aerul rece și ploaia se întâlnesc în drumul lor spre pământ. Acest lucur se întâmplă cel mai probabil în timpul unei furtuni la viteze foarte mari. Acest val cum am putea să îl denumim se dispersează pe orizontală și crează vânturi cu o viteză incredibil de mare uneori atingând și valoarea de 250 de kilometri pe oră. În imaginile acestea puteți vedea într-un rezumat ce se întâmplă cu adevărat în timpul acestui fenomen. După cum se observă valuri uriașe se îndreaptă către suprafața pământului și se dispersează exact cu puțin înainte să ia contact cu acesta. Bryan Snider a surprins aceste ipostaze zilele trecute deasupra orașului Tucson din statul american Arizona. Imaginile au fost publicate de acesta pentru a arăta adevărata forță brută a naturii și cât de repede se poate schimba vremea dintr-un cer senin într-unul cu adevărat apocaliptic.

Furtunile sunt din punct de vedere meteorologic un amestec de ploaie împreună cu descărcari electrice cum ar fi fulgerele și trăsnetele. De obicei o furtună este însoțită de vânturi care circulă bat cu viteze foarte mari de peste 75 kilometri pe oră.

În timpul furtunilor pe ocean se pot forma valuri care pot atinge înălțimi de peste 10 metri care mai apoi să se răstoarne violent. Tocmai de aceea transportul maritim este foarte periculos pe timp de furtună

No comments:

Post a Comment