Friday, August 14, 2015

Au Luat-o Razna Nebunele Când Au Văzut Ce Mașină Are, DAR Stai Să Vezi Finalul !!!

Băieții de la canalul de Youtube Twinz TV au realizat un experiment social pentru a arăta dacă femeile sunt interesate de partea materială atunci când văd pentru prima oară un bărbat. Mai precis acestia au împrumutat un Bugatti Veyron și l-au parcat într-un colț de stradă destul de ciruclat. Aici au plasat o a doua mașină în spatele acestuia și apoi au trecut la acțiune.

Primele ”victime” nu au întârziat să apară. Două fete extrem de drăguțe și foarte bine proporționate au fost abordate de acesta care se afla rezemat pe capota Bugatti-ului. După câteva replici acesta le invită pe cele două fete care inițial spuneau că se duc la plajă să joace volei la o masă în oraș. Acestea acceptă din prima fără nici un semn de opoziție dar când văd că mașina cu care vrea să le ducă nu este Bugatti-ul îl părăsesc într-o clipă.

A doua victimă este la fel de încântată când îl vede rezemat de Bugatti. Probabil în sinea ei se gândea că a dat lovitura și că un bărbat așa frumos și bogat este interesat de ea. Totuși visul acesteia se năruie într-o clipă deoarece doi dintre complici vin și îl dau la o parte de lângă mașină dezvăluind astfel că nu este proprietatea lui. Când este întrebată dacă vrea să meargă oricum cu mașina care era de fapt a lui aceasta îi întoarce spatele.

Ultima victimă este agățată prin același procedeu. O oprește și îi cere o întâlnire aceasta este încântată mai ales când îl vede lângă mașina scumpă și puternică. Dar în momentul în care vrea să se urce în mașină acesta îi arată că de fapt mașina parcată în spate este cea cu care vor merge și surpriză fata nu pare deranjată deloc de acest lucru și se urcă liniștită alături de el vrând să continuie aventura.

No comments:

Post a Comment