Friday, August 14, 2015

Un Nissan 350Z Se Întrecea cu un Porsche 911 pe Autostrada - Când au văzut ce-i depășește au LEȘINAT DE RÂS !!!

Ceea ce veți vedea în imaginile următoare poate părea de necrezut pentru mulți dar este 100% adevărat. Întâmplarea a avut loc pe o autostradă din Germania și i-a făcut la final pe cei doi șoferi care se întreceau să râdă în hohote, pentru că pur și simplu nu le-au venit să creadă ochilor cine îi depășește.

Doi posesori de bolizi puternici au intrat pe autostradă și imediat au început să se ia la întrecere. Startul l-a dat tânărul cu Nissan 350z care l-a provocat practic pe șoferul cu Porsche 911. Acesta din urmă a apăsat pedala de accelerație la maxim și se părea că va ieși învingător din acest duel cel cu Nissanul rămânând mult în urmă. Dar abia acum apare și surpriza. Venit parcă de nicăieri un Volkswagen Golf fabricat în 1974 vine cu o viteză căreia nu i-au putut ține pasul nici acești bolizi de ultimă generație. Acesta se pare că avea motorul modificat și îmbunătățit cu mulți cai putere în fața cărora nu au putut să stea nici una dintre cele două mașini.

Volkswagen-ul Golf este o mașină a celebrului producător german care a fost creată pentru a înlocui vechiul Volkswagen Beetle. Volkswagen-ul Golf reprezintă vârful de lance în vânzări pentru producătorul german acesta fiind cea mai vândută mașină a lui până în prezent. Până în anul 2005 acesta fusese deja vândut în peste 24 milioane de exmplare.

Primul Volkswagen Golf a ieșit din producție în anul 1974. Ca o particularitate interesantă avea motorul răcit cu apă și tracțiunea pe față, împrumutând și elemente de renault 4 cel mai important fiind spatele tăiat. Volkswagen-ul Golf a fost desemnată mașina anului 1975. Mașina a fost desenată de celebrul designer italian Giorgetto Giugiaro în studiourile ItalDesign. Producătorul german a lansat prima versiune Golf GTI în anul 1977 creând astfel peste noapte unul dintre cele mai interesante concepte cel al mașinilor compacte sport.

No comments:

Post a Comment