Monday, August 17, 2015

Șmecherul Cu Chevrolet A Vrut Să-i Dea O Lecție Țăranului Cu Dubiță - DAR Stai Să Vezi Ce Pățește !!!

Camera de supraveghere montată de un participant la trafic pe mașina sa pentru a înregistra evenimentele din trafic și a scăpa de eventualele neplăceri a înregistrat într-o zi când acesta mergea liniștit pe o autostradă din apropierea New-York-ului unul dintre cele mai frecvente tipuri de accidente care sunt înregistrate în ultima vreme. După ce veți vedea și în imaginile de mai jos veți realiza că am dreptate când afirm acest lucru.

După cum vă spuneam întreaga scenă a fost filmată chiar de la început de camera altui șofer participant la trafic. În faza inițială se observă cu un șofer foarte grăbit cu un Chevrolet Camaro după ce îl depășește prin dreapta pe șoferul care are camera de supraveghere a traficului pornită încearcă să treacă mai departe și de șoferul cu camionetă. Într-o manevră mai riscantă aceștia sunt aproape să se ciocnească moment în care șoferul camionetei decide să îi dea o lecție șmecherului care se grăbește pentru a nu mai avea aceeași atitudine agresivă și pe viitor.

Așadar șoferul cu camionetă accelerează nelăsându-i nici o oportunitate de depășire șoferului cu Chevrolet. Acest lucru a fost posibil și datorită unui camion care circula pe prima bandă a autostrăzii. Șmecherul cu Chevrolet a încercat să treacă prin orice metodă dar se pare că îl enervase deja prea rău pe șoferul camionetei.

La un moment dat plin de nervi și de nerăbdare probabil acesta a hotărât să abordeze agresiv un spațiu lăsat liber de șoferul cu dubița. Când în sfârșit l-a depășit acesta nu s-a mulțumit doar să treacă mai departe și să își continue drumul pe care îl avea de străbătut ci a vrut la rândul lui să-i dea o lecție șoferului cu camioneta. Dar în prostia lui lecția s-a transformat într-un accident oribil în care toate părțile au avut de suferit.

No comments:

Post a Comment