Tuesday, August 18, 2015

Cum Să Scapi De Tabla Îndoită A Mașinii Fără Să Mergi La Service !!!

Posesorii de mașini vor înțelege utilitatea acestui clip și sunt convins că vor pune imediat în aplicare această metodă ieftină și ușoară de a scăpa de bătăile de cap provocate de micile îndoituri de pe mașină. O îndoitură oricât ar fi ea de mică de multe ori nu este atât de importantă încât să apelați la compania de asigurări dar cu siguranță vă va deranja ori de câte ori vă veți afla în preajma mașinii dumneavoastră.

Așadar în imaginile de mai jos veți vedea o metodă care vă va scăpa de coșmarul micilor înfundături ale mașinii în doar câteva secunde. Pentru a reuși cu succes aveți nevoie de un uscător de păr și de un spray cu aer comprimat. Așa cum veți vedea în cele 24 de secunde ale clipului mai întâi trebuie să încălziți bine locul afectat cu uscătorul de păr. După aceea imediat veți folosi spray-ul cu aer comprimat exact pe zona încălzită. Îndoitura va dispărea ca prin minune în câteva secunde. Dacă totuși nu a funcționat din prima repetați procesul pentru că este posibil să nu fi încălzit bine zona cu pricina. În final această metodă funcționează 100% și vă scapă de neplăcerile îndoiturilor inestetice de pe caroseria mașinii dumneavoastră.

O asigurare de tip Casco este acel tip de asigurare care vă va proteja vehiculul de situații neplăcute cum ar fi furtul acestuia sau anumite tipuri de daune chiar dacă acestea sunt provocate sau nu din vina dumneavoastră. O poliță Casco poate acoperi daune provocate de accidente, de acțiunile răuvoitoare ale persoanelor, incendii sau pagube provocate de forțele naturii. Aceasta poate acoperi furtul integral sau a unor părți componente ale mașinii precum și eventualele pagube în urma unei astfel de acțiuni.

Polțele Casco se încheie după o inspecție în prealabil a autoturismului efectuată de către un agent al companiei de asigurări.

No comments:

Post a Comment