Thursday, August 6, 2015

Țăranu Cu Dubiță S-a Dat Smardoi La Șmecherul cu Merțan - Stai Să Vezi Ce Se Întâmplă Când se Dă Jos din Mașină !!!

În lunga perioadă de când posed permisul de conducere am văzut o mulțime de situații de trafic din ce în ce mai ciudate și sunt convins că și mulți dintre dumneavoastră pot să afirme același lucru din experiențele trăite. Dar am observat în ultima vreme o tendință generală a șoferilor de a cere socoteală cât mai vehement celor care comit diverse greșeli în trafic. Mulți dintre ei până mai de mult făceau gesturi mai puțin ortodoxe sau pur și simplu claxonau dar acum am observat situații în care pur și simplu s-au dat jos de la volan și s-a creat un conflict spontan.

Situația din videoclipul de mai jos este una asemănătoare celor povestite de mine, mai precis șoferul în cauză este cel cu dubița albă. El se afla într-adevăr pe drumul cu prioritate când de pe o proprietate privată iese un șmecher cu un Mercedes GLK negru. Acesta probabil nu s-a asigurat și a ieșit direct forțându-l pe acesta să încetinească brusc.

În mod normal în această situație este clar vina celui cu Mercedes dar să fim serioși nervozitatea nu își are rostul, suntem oameni și cu toții putem greși, așadar era îndeajuns un simplu claxon care să îl avertizeze și poate altă dată și-ar fi corectat comportamentul. Dar nu șoferul dubiței a mers mai departe și după ce l-a depășit pe șoferul cu Mercedes i-a blocat calea determinându-l să se oprească și el.

S-a dat jos din mașină și s-a îndreptat amenințător spre Mercedes gesticulând din mâini și îndemnându-l pe șofer să iasă ca să îi aplice o corecție. Ba mai mult văzând că nu are nici un rezultat amenințarea lui a început să lovească puternic în mașină cu palma. În momentul acela șoferul Mercedesului s-a dat jos de la volan. Un munte de doi metri plin de mușchi l-a făcut pe șoferul dubiței să își înghită limba la propriu. Așadar aveți grijă să nu pățiți la fel ca șoferul dubiței, mai bine adoptați metoda de a ierta și trece mai departe decât să vă creați mai apoi alte neplăceri mai mari.

No comments:

Post a Comment