Sunday, August 9, 2015

A Mers La Dentist Că Nu Mai Suporta Durerea - Când A Văzut Acesta Ce Are Acolo L-a Luat Cu Transpirații !!!

Vă întreb pe dumneavoastră câți dentiști cunoașteți care sunt foarte activi pe facebook și își pun poze cu cazurile deosebite ale pacienților lor ? Probabil foarte puțini dacă nu cumva nici unul îmi veți răspunde. Acest dentist totuși nu a putut să nu arate tuturor cazul special al unui pacient de-al său. Imaginea a făcut repede înconjurul lumii adânand până acum peste 67000 de distribuiri pe Facebook. Și totuși ce se ascunde în spatele acestei imagini și de ce postarea sa a devenit atât de populară în rândul internauților?

Chiar dacă imagine este destul de violentă la primul impact vizual trebuie să știți că așa arată gura unui consumator înrăit de cocaină. După cum puteți vedea pe imagine în partea superioară a gurii apare ceva asemănător cu o gaură imensă neagră. Această consecință a consumului excesiv poartă denumirea de ”Perforație palatală” și se întâlnește destul de des la acest tip de pacienți sub diferite forme aceasta din imagine fiind una agravată.

Mulți dintre voi probabil au auzit legende cum că acest abuz din celebrul drog se poate produce apariția a tot mai deselor sângerări nazale sau chiar mai rău a unei deviații de sept, dar această afecțiune de care amintim aici este una cu mult mai dureroasă și mult mai dezgustătoare.

Trebuie să știți conform cercetătorilor că acest drog provoacă la nivelul vaselor de sânge o sugrumație, crește presiunea arterială și viteza de deplasarea a sângelui în organis. De multe ori țesuturile în cavitatea nazală opresc circulația normală a sângelui la nivelul acesteia datorită consumului și încep să se degradeze simțitor. Așadar după cum puteți vedea și fotografia și reportajul de mai sus puteți trage o concluzie pe care mulți probabil dintre dumneavoastră o știau sau o trăseseră de mult și anume că drogurile sunt extrem de dăunătoare pentru organism și nu se recomandă folosirea lor sub nici o formă.

No comments:

Post a Comment