Tuesday, August 18, 2015

Stăpâna A Vrut Să Facă Yoga, DAR Privește Reacția Câinelui Când O Vede !!!

Cu siguranță animalele sunt construite pentru a face yoga. Ele se pot răsuci, flexa și poziționa corpurile în cele mai neașteptate poziții fără măcar să se gândească că ceea ce reușesc este atât de dificil. Practic de fiecare dată când un câone sau o pisică își schimbă poziția sau se trezesc dintr-un somn, ele fac o mișcare înainte să se pună la loc la somn într-o altă poziție de yoga. Corpul companionilor noștri sunt pur și simplu construite pentru a sta în pozițiile pe care noi oamenii le denumim yoga.

O întâmplare de-a dreptul amuzantă o veți urmări în imaginile de mai jos. O femeie a încercat să se filmeze în timp ce făcea yoga dar a avut parte de o surpriză neașteptată din partea câinelui ei. După ce și-a poziționat camera spre locul unde avea întinsă salteaua de yoga aceasta s-a așezat pe ea și a început să se încălzească pentru exercițiile ce dorea să le pună în practică.

Din video putem vedea cum aceasta încearcă o nouă poziție de yoga care se pare că este destul de dificilă de executat și mai are nevoie de mult antrenament până o va reuși cu brio. Dar supriza vine din partea câinelui aflat lângă ea și care i-a urmărit mișcările în tot acest timp. Câinele se pare că nu a mai avut răbdare ca stăpâna lui să reușească noua poziție și i-a arătat cum se execută fără nici un pic de efort o astfel de mișcare.

Yoga este considerată ca fiind o modalitate de a te desăvârși ca individ atât din punct de vedere fizic cât și din punct de vedere spiritual. Așadar yoga nu este nimic altceva decât un amestec omogen de exerciții fizice și meditație pură aceasta fiind cunoscută de peste 5000 de ani. În unele culturi yoga este percepută diferit astfel că pentru un om normal yoga poate fi calea spre autocontrol și creștere spirituală.

No comments:

Post a Comment