Friday, August 7, 2015

S-a Suit Pe O Sfoară La 500 Metri Înălțime Fără Echipament De Siguranță ! Continuarea e de INFARCT !!!

Tinerii din ziua de azi au alte preocupări față de cei de acum 10-20 de ani. Tehnologia în continuă expansiune a dus la acest lucru astăzi ei fiind preocupați mai mult de rețelele de socializare decât de călătoriile în natură sau pur și simplu alte activități care implică și efortul fizic. Pare trist ceea ce zic dar sunt convins că îmi dați dreptate când citiți aceste rânduri.

Un mic grup de tineri au vrut să demonstreze că preocupările lor din viața de zi cu zi astăzi nu au legătură cu tehnologia ci sunt 100% detașate de acestea. Așadar ei s-au strâns în două dintre cele mai periculoase locuri pentru o doză serioasă de adrenalină. Ce au făcut mai precis? Puteți vedea în imaginile de mai jos ceva care pentru cei care stau slab cu inima este nerecomandat dar vă asigur că se va merita fiecare secundă de vizionare.

Grupul format din tineri din Statele Unite ale Americii s-au strâns pentru prima doză de adrenalină serioasă în regiunea British Columbia din Canada. Aici au străbătut dintr-o parte într-alta un canion de peste 50 de metri lungime și peste 750 de metri înălțime. Într-adevăr aici au avut un sistem rudimentar de prindere pentru siguranță dar asta numai pentru a efectua niște manevre mai periculoase care presupuneau aruncatul în gol. În cea de-a doua locație în schimb a avut loc un lucru absolut de neconceput. Traversarea unei distanțe de aproximativ 30 de metri la o înălțime de aproximativ 500 de metri pe o sfoară fără nici un fel de echipament de protecție.

Veți spune că persoana care a făcut acest lucru este nebună, și eu cred același lucru dar se pare că pasiunea și necesitatea de adrenalină învinge deciziile care ar trebui să fie luat cerebral. Și în plus de asta se pare că reușita atunci când ai voință este garantată.

No comments:

Post a Comment