Friday, August 28, 2015

Un Bătrân Și-a Pus Pălăria Pe Trotuar Și A Început Să Cânte - În Câteva Secunde S-au Blocat Toți Trecătorii !!!

Pe mine personal nu prea mă impresionează artiștii stradali mulți dintre ei ne fiind foarte talentați dar având un scop precis de a strânge bani de la trecători. Niciodată nu vei avea o reprezentație de succes dacă scopul principal sunt banii și nu talentul pe care îl ai și vrei să îl arăți și celor din jurul tău. În imaginile următoare însă banii trec în plan secund acest artist care nu este chiar unul oarecare și-a pus pur și simplu pălăria pe trotuar și a început să cânte. Rezultatul ?! Veți vedea și dumneavoastră toți trecătorii au oprit să-l asculte ba pe unii i-a emoționat chiar până la lacrimi.

Vă spuneam că acest bărbat nu este un artist stradal oarecare ci este un fost câștigător al concursului Olandezii Au Talent. Iar melodia cu care a ales să îi încânte pe trecători este binecunoscuta pieză a lui Josh Groban - You raise me up. Această piesă cu un puternic are impact emoțional la ascultători dovedit încă o dată prin interpretarea impecabilă a lui Martin Hurkens.

Talentul muzical al lui Martin Hurkens a fost descoperit încă din fragedă pruncie la vârsta de 7 anișori atunci când acesta a interpretat pentru prima dată piesa Ave Maria în mai multe biserici din Olanda. Și-a început studiile în domeniu la vârsta de 13 ani și a studiat pianul luând în paralel și lecții de canto. Dar datorită unor probleme el nu a putut să își termine niciodată studiile de specialitate cariera timpurie încheindu-se subit.

După o viață grea în care a lucrat ca și brutar, muzica rămânâdu-i doar în momentele când se afla acasă și cânta sub duș iată că acestuia i-a surâs norocul și în 2010 a câștigat marele concurs de talente Olandezii au talent. Acesta a fost înscris în concurs de către soția și fiica lui fără să fie anunțat în prealabil. Surprinzător este că el a ajuns cu ușurință până în finala mai apoi câștigând-o.

No comments:

Post a Comment