Monday, August 24, 2015

Îți Stă Mintea-n Loc Când O Să Vezi Ce Arme Au În Dotare Rușii !!!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Rusia reprezintă una dintre cele mai puternice țări din punct de vedere militar. Aceasta are în dotare printre cele mai moderne arme și tehnologii existente iar anual organizează o expoziție în acest sens. Puteți vedea în cele ce urmează ce desfășurare impresionantă de forțe are loc în cadrul unui asemenea eveniment. Probabil unul din scopul acestor evenimente organizate este și acela de a avertiza că atunci când ai de gând să te pui cu Rușii ar fi mai bine să te gândești de două ori înainte.

Forțele armate ale Rusiei reprezintă de fapt o organizație de tip militar aparținând statului rus care a fost înființată pentru a apăra integritatea teritorială și a da o replică la orice tip de argesiune îndreptată împotriva Rusiei. Organizația a fost creată în anul 1992 pe data de 7 mai. Aceste forțe armate au în componență un număr de aproximativ 2,8 milioane de personal militar fiind din acest punct de vedere cea mai dezvoltată țară din lume.

Pe lângă stocul de forță armată umană există unul dintre cele mai însemnate din lume de arme de toate tipurile de inclusiv cele nucleare. Aceștia au pus la punct un sistem foarte avansat de transport al echipamentului militar. Conducătorul suprem al acestor forțe armate este președintele în exercițiu al Federației Ruse. Acesta poate decreta impunere legii marțiale aceasta având nevoie de aprobarea Consiliului de Securitate al Rusiei și al Dumei de Stat.

Forul care conduce și organizează activitățile Forțelor Armate ale Federației Ruse îl reprezinte Ministerul Apărării. Vehiculele aparținând acestui minister se disting față de celelalte vehicule care circulă pe teritoriul Federației Ruse prin plăcuțele de înmatriculare personalizate care au în componență indicativul 35.

No comments:

Post a Comment