Wednesday, August 19, 2015

Al Șaselea Om Care A Pășit Pe Lună Face O Dezvăluire Incredibilă Despre Extratereștrii !!! Și N-ai Cum Să-l Contrazici !!!

Binecunoscutul astronaut din Statele Unite ale Americii Edgar Mitchell a făcut în cadrul unei conferințe de presă niște dezăluiri care a șocat întreaga lume și care va produce un val de rumoare în perioada următoare. Acesta a afirmat că extratereștrii au fost cei care au salvat pământul de un adevărat conflict nuclear între Statele Unite ale Americii și fosta U.R.S.S. în perioada Războiului Rece.

Edgar Mitchel este cunoscut pentru misiunea de pe Apollo 14 efectuată în anul 1971. Acesta a relatat într-o recentă aparițoe că o mulțime de surse sigure i-au comunicat că extratereștrii au intervenit la dezactivarea unor bombe nucleare în timpul testelor făcute de americani la bazle pe care le dețin în zonele de deșert de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

” Din vasta experiență pe care o am și în urma unor discuții cu persoane avizate pot afirma clar că extratereștrii sunt cei care au reușit să țină pacea pe Pământ și ne-au ținut la distanță de un adevărat conflict nuclear.” Discuțiile pe care acesta afirmă că le-a avut sunt cele cu foști ofițeri ai serviciului militar aerian al Statelor Unite care în perioada Războiului Rece i-au mărturisit că în zonele unde se aflau ei au observat deseori zburând Obiecte Zburătoare Neidentificate care le distrugeau rachetele nucleare cu care se făceau teste.

Astronautul a afirmat așadară că el crede cu tărie că aceștia împreună cu farfuriile lor zburătoare există și a relatat că momentul în care a fost convins că acest lucru este adevărat este călătoria sa de revenire în atmosfera terestră după efectuarea misiunilor de pe Apollo 14. Edgar Mitchell este născut în zona New Mexico, zonă unde forțele militare americane au desfășurat ample exerciții de testare a armamentului cu preponderență cel nuclear precum și zonă cu numeroase legende care afirmă că autoritățile americane ar fi recuperat în anul 1947 o farfurie zburătoare și echipajul extraterestru mort de la bordul acesteia.

No comments:

Post a Comment