Monday, August 17, 2015

Mireasa Se Pregătea Să Meargă În Fața Altarului, DAR Nimeni Nu Se Aștepta La Așa Ceva Din Partea Ei !!!

Recuosc nu am fost niciodată adeptul nunților dar probabil veți fi de acord cu mine că nimic nu este mai impresionant decât o frumoasă poveste de iubire care ajunge în fața altarului. Este cazul și celor doi protagoniști ai acestui scurt videoclip. După ce veți viziona imaginile de mai jos sunt convins că vă vor impresiona până la lacrimi mai ales când o să vedeți ce a făcut mireasa pentru a îl impresiona pe alesul inimii ei.

Mirelui pe numele său Ryan care aștepta emoționat în fața altarului pentru a primi binecuvântarea preotului nici prin gând nu îi trecea ce surpriză îi va pregăti viitoarea lui soție chiar înainte să ajungă lângă el în fața preotului. În momentul apariției acesteia în capătul sălii toată lumea s-a ridicat în picioare. Simultan cu această acțiune în boxe a început să răsune o frumoasă melodie de dragoste.

Dar ce avea să urmeze te va uimi la fel cum au fost uimiți și toți cei prezenți. Mireasa pe numele ei Arianna Pflederer avea să înceapă să cânte în drumul ei spre altar un versurile superbei melodii care se auzea în difuzoare. Cu toți ochii ațintiți către ea aceasta parcă interpreta din ce în ce mai frumos fiecare vers al cântecului.

Camera de filmat s-a îndreptat în aceste momente de maximă frumusețe către fața lui Ryan și l-a surprins pe acesta vizibil emoționat. Se poate citi și în privirea lui cât de mișcat este de gestul viitoarei sale soții și cât de îndrăgostit este de aceasta. Dragostea unuia față de celălalt îi face pe amândoi să strălucească în fața tuturor. După cum a mărturisit după nuntă invitaților Arianna nu s-a considerat niciodată talentată la cântat dar parcă în acele momente cu fiecare pas pe care îl făcea spre viitorul ei soț aceasta se simțea mai sigură pe forțele proprii și capabilă să reușească orice.

No comments:

Post a Comment