Wednesday, August 5, 2015

Creatură Bizară Surprinsă Pe Camera De Filmat !!!

Orice personă este îngrozită probabil de gândul că cineva îi poate deranja intimitatea sau îi poate invada terenul pentru a fura sau a crea alte pagube. Doar acest gând mă face să fiu nervos și dezgustat că există persoane care se ocupă de așa ceva. În videoclipul de mai jos veți vedea care este una dintre soluțiile la această problemă dar mai mult de atât o să fiți surprinși și de lucrurile care se petrec în absența dumneavoastră pe proprietate noaptea.

Camera de supraveghere montată se declanșează doar în momentul în care senzorul de mișcare detectează un corp care se deplasează în aria obiectivului. În acel moment se activează și surprinde o imagine. Când se află pe proprietăți neîmprejmuite de multe ori aceste camere surprinde animale sălbatice aflate în trecere pe proprietatea dumneavoastră, dar când veți vedea și restul imaginilor care nu au nici o legătură cu animalele deja cunoscute de dumneavoastră veți rămâne cu gura căscată.

Un bărbat din statul Georgia, Statele Unite ale Americii a montat o cameră de supraveghere cu scopul de îi prinde pe branconieri care se tot perindau pe rezervația lui. Când a găsit camera într-una dintre dimineți a fost la un pas să facă infarct văzând ce este acolo. Într-o altă poză apare o creatură bizară care seamănă mai degrabă cu o zână sau cu un înger.

După minutul 1 veți vedea o creatură demonică care aleargă după un cerb. Vă avertizăm pe cei mai slabi de inimă să evitați aceste imagini pentru că v-ar putea perturba somnul din zilele următoare. Mai ales că într-unul dintre cadrele surprinse apare o siluetă cu o figură fantomatică a unui copil. Această imagine a fost surprinsă în statul american Texas.

No comments:

Post a Comment