Friday, August 28, 2015

Șmecherul Cu Ferrari Îl Calcă Pe Picior Pe Polițistul American - DAR Stai Să Vezi Continuarea !!!

Una dintre cele mai mari probleme în București este cea a parcărilor. Ați simțit mulți dintre dumneavoastră pe propria piele cât de greu este să găsești un loc de parcare mai ales la o oră de vârf când te simți că nu ai loc să parchezi o bicicletă dar ditamai mașina. Pe același principiu se merge aparent și în New York problema locurilor de parcare fiind la ordinea zilei, cu toate acestea cei care parchează în locuri interzise nu sunt iertați sub nici o formă indiferent de explicațiile pe care le dau polițiștilor.

Un caz asemănător este și acesta pe care îl veți vedea în imaginile de mai jos însă ceea ce îl face diferit este situația de la final când totul degenerează. Un superb Ferrari 458 Spider era parcat ziua în amiaza mare într-un loc interzis staționării din centrul metropolei americane. Agentul de poliție a început să scrie procesul verbal cu amenda pe care urma să îl înmâneze proprietarului în momentul întoarcerii acestuia la autovehicul.

Cel care deținea luxoasa mașină era un tânăr care văzând polițistul scriind amenda a urcat la volanul mașinii și a încercat să fugă fără nici o explicație. Polițistul aflat în dreptul roții acesteia a fost călcat pe picior iar în acel moment l-a somat pe șmecherul de bani gata să oprească motorul și să se dea jos din mașină.

Bărbatul nu a ascultat de somația acestuia iar în câteva minute a fost pur și simplu tras de pe scaunul mașinii și aruncat la pământ de către polițist și un coleg chemat în ajutor. După câteva minute o mașină de poliție a fost adusă la locul incidentului iar șoferul indisciplinat a fost încătușat și urcat în aceasta urmând să fie dus la secție pentru faptele care le-a comis.

No comments:

Post a Comment