Friday, August 14, 2015

S-a Trezit Cu Ceva Ciudat Pe Picior - Când I-au Zis Doctorii Ce Are A Luat-o Cu Leșin !!!

O tânără din Marea Britanie a avut parte de o surpriză cu adevărat neplăcută. Aceasta s-a trezit într-o dimineață și a observat pe picior chiar sub genunchi că s-a format o bășică avânt lichid înăuntru. Întâmplarea s-a petrecut pe data de 24 martie a acestui an. Carelle Mowatt în vârstă de 24 de ani nu a dat importanță în primă fază acestei probleme și a decis să încerce să se trateze singură în propria casă.

După ce și-a administrat câteva medicamente avute la îndemână a observat că situația nu dădea semne de îmbunătățire ba mai mult zona formată cu lichid galbui a erupt și devenise din ce în ce mai dureroasă. Abia atunci a decis că este momentul să meargă la doctor și că nu mai se merită nici o secundă de întârziere.

Ajunsă în fața doctorului acesta a mustrat-o că nu s-a prezentat mai devreme deoarece lucrurile puteau să devină și mai grave. Tânăra fusese practic mușcată de un paianjen foarte periculos iar zona era puternic infectată de aceea și reacțiile foarte ciudate avute și umflătura excesivă. Carelle a scris pe blogul ei că atunci a început o cursă contracronometru de vindecare cu ajutorul tratamentului cu antibiotice și bandajarea locului respectiv zi de zi.

Durerea fusese absolut insuportabilă și Carelle devenise nervoasă în preajma celor din jur de teamă ca va fi lovită la piciorul unde avea mușcătura. După o lună de la mușcătură situația acesteia era destul de gravă și în piciorul cu pricina practic se instaurase o gaură în locul mușcăturii. Pentru a se vindeca definitiv a trebui să apeleze la un medic dermatolog care i-a îndepărtat țesuturile de piele moartă lăsând să se regenereze un nou țesut. Așadar orice mușcătură a unui paianjen mai ales unul veninos trebui să fie urmată de o vizită urgentă la medic pentu a nu avea probleme mai grave.

No comments:

Post a Comment