Friday, August 14, 2015

Când Au Văzut Jurații Cine Cântă Au Zis Că Nu-i Adevărat !!!

Concursurile de telente sunt la mare căutare în ziua de azi. Acestea atrag un număr însemnat de spectatori și telespectatori așa că mai toate televiziunile din întreaga lume au cumpărat licența pentru cel puțin un astfel de show de renume internațional. Aceste concursuri nu aduc în față numai oameni extrem de talentați dar aduc și alte valori cum ar fi determinarea, ambiția, consecvența, perseverența etc. și adevărate povești de viață ale concurenților.

Este cazul concurentului din imaginile de mai jos. Numele băiatului este Harrison Craig și are vârsta de doar 18 ani. Acesta a mers la show-ul Vocea Australiei cu dorința de a trece mai departe și a ajuge în fazele superioare ale competiției. Interpretarea lui a fost una impecabilă, reacțiile celor din juriu fiind dovada clară în acest sens.

Dar în spatele vocii superbe și a interpretării de excepție stă și o poveste de viață ascunsă care vă va cutremura cu totul. Harrison pare la prima vedere un băiat cât se poate de normal cu o voce superbă și un talent extraordinar dar nimic nu îi trădează problemele de care suferă până nu ajungi să vorbești deschis cu el și să îl întrebi câte ceva față în față.

Harrison suferă de o tulburare a vorbirii care îl face să nu poată duce o frază până la capăt fără să se bâlbâie. Cu toate acestea după lungi ore de repetiții și o voință de-a dreptul extraordinară acesta a ajuns să urce pe șcena de la Vocea Australiei și mai mult decât atât să impresioneze pe toată lumea prezentă cu interpretarea sa impecabilă. Dorința lui de a-și îndeplini visul ar trebui să constituie un exemplu pentru noi toți și să nu facă să ne gândim că oricâte probleme sau neajunsuri am avea atunci când e vorba de muncă și pasiune orice poate fi realizat chiar dacă drumul este lung și cu foarte multe suișuri și coborâșuri.

No comments:

Post a Comment