Wednesday, August 12, 2015

S-au Dus Să Se Bronzeze La Plajă - DAR N-a Durat Mult Și S-a Declanșat Apocalipsa !!!

Verile din ce în ce mai călduroase în toate zonele lumii strâng din ce în ce mai mulți turiști în zonele de plajă ale mărilor și râurilor. Cu toate acestea în zonele de plajă de multe ori au loc întâmplări bizare mai ales legate de vreme. Este cazul și în situația de față în care turiștii de pe această plajă din zona Siberiei au avut parte de o experiență unică în viața lor.

Era o zi însorită de vară și nici cea mai pesimistă prognoză meteo nu anunța vre-una avertisment că ar putea să fie înnorat. Dar iată că inevitabilul avea să se producă. Temperatura pe plaja era undeva în jurul valorii de 37 de grade ceea ce pentru zona Siberiei este ceva neobișnuit și totuși deasupra zonei s-au adunat într-o viteză incredibilă niște nori plini de precipitații. Imediat cum cerul a fost acoperit integral au început precipitațiile la început sub formă de picături mari de apă asemănătoare unei furtuni obișnuite de vară, dar totul a luat o întorsătură neașteptată când a început să plouă cu grindină de mărimea unui ou de găină.

Cei prezenți la fața locului au fost luați în totalitate prin surprindere și au fugit într-un suflet dinspre apă spre zonele de adăpost. Drumul a fost destul de dificil deoarece s-au aflat permanent sub tirul bucăților mari de grindină capabile să îți provoace leziuni destul de mari dacă te izbeau în cutia craniană. Majoritatea au fugit la umbrelele aflate pe plajă dar în scurt timp acestea au devenit inutile fiind răpuse imediat de precipitațiile sub formă de gheață.

Siberia este un teritoriu renumit în întreaga lume pentru gheața sa dar totuși în timpul verii acest tip de fenomene sunt de-a dreptul imposibil de văzut. Chiar dacă pare ciudat de multe ori în zona Siberiei verile sunt asemănătoare stațiunilor de pe litoralul Marii Mediterane.

No comments:

Post a Comment