Tuesday, August 25, 2015

Reacția Fetiței Atunci Când Vede Prima Ploaie Din Viața Sa Este De Neprețuit !!!

Nimic nu îi face mai fericiți pe părinți decât bucuria copiilor lor. Așadar aceștia cu orice ocazie vor să le facă pe plac și să îi vadă zâmbind și bucurându-se de viață. Este cazul și bărbatului din imagine care îi arată pentru prima oară în viață fetiței sale în vârstă de un singur anișor cum arată o ploaie într-o zi călduroasă de vară. Dar în final chiar și el a fost surprins de reacția neașteptată a acesteia.

Curiozitatea fetiței la auzul și văzut stropilor de ploaie a fost peste așteptările părinților. Tăticul văzând fetița atât de curioasă a scos-o pentru câteva secunde în fața casei să se bucure de stropii calzi ai acestei ploi de vară. Numai că reacția ei de bucurie s-a intensificat de fiecare dată când tăticul a repetat această ieșire de mână cu ea în mângâierea stropilor de ploaie.

Momentul extrem de emoționant a fost capturat de mama acesteia pe camera de filmat. La scurt timp după aceasta videoclipul a fost postat pe Youtube și a devenit viral adunând în câteva zile peste un milion și jumătate de vizualizări și a fost preluat și de marile publicații de pe mapamond în ziarele online ale acestora.

În timp ce mulți oameni din întreaga lume încearcă să devină celebrii cu ajutorul canalelor lor de Youtube postând lucruri complicate sau greu de înțeles iată că rețeta este mai simplă decât pare. Acest timp de videoclipuri cu bebeluși simpli care au reacții dintre cele mai neobișnuite în primii ani ai vieții lor sunt la mare căutare și sunt foarte apreciate de internauți. Anul trecut în luna octombrie o altă fetiță în vârstă de doar 15 luni făcea ravagii pe internet cu un clip asemănător în care se bucura de ploaie. Acel clip a strâns peste 14 milioane de vizualizări este oare posibil ca și acesta să ajungă la acel număr extraordinar de vizualizări ?

No comments:

Post a Comment