Thursday, August 13, 2015

Am ajuns de râsul Europei !!! Fii ATENT Ce A Făcut Cocalarul Cu BMW Pe O Plajă Din Grecia !!!

Căldura mare din ultima perioadă i-a făcut pe români să ia cu asalt stațiunile de pe litoralul Mării Negre. Astfel că acestea au devenit neîncăpătoare în ultimele două weekend-uri. Cei mai cu dare de mână au preferat totuși să nu meargă ca orișicine la noi pe litoral și au ales litoralul din țări precum Turcia, Grecia etc.

Dar iată că românii care se duc în străinătate nu se dezic de obiceiurile pe care le-au căpătat pe plaiurile mioritice. Este exemplul bărbatului pe care îl veți vedea în imaginile de mai jos. Acesta originar din județul Bihor a ales să își petreacă vacanța împreună cu familia într-una dintre stațiunile de pe litoralul grecesc. Toate bune până aici dar continuarea o să vă lase cu gura căscată la propriu si cu un gust amar prin care o să vă dați seama de ce atât de multe răutăți din partea străinilor la adresa concetățenilor noștri.

Rumânului nostru se pare că nu i-a ajuns un concediu liniștit și a vrut să iasă cât se poate în evidență în fața grecilor. Așadar el s-a dus într-o zi obișnuită de plajă cu mașina chiar pe malul mării. Probabil a luat această decizie pentru a se lăuda în fața celorlalți turiști existenți pe plajă dar se pare că lucrurile nu au mers întocmai cum a vrut el deoarece mașina a ajuns în scurt timp să înceapă să fie înghițită de apă.

Imaginile filmate de un turist aflat în apropierea familiei de români care a reușit această ispravă au făcut înconjurul internetului în doar câteva ore de când au fost publicate. Comentariile răutăcioase la adresa românilor în general nu au întârziat să apară imediat după publicarea lor. Se pare că încă o dată am reușit să ieșim în evidență în fața lumii întregi într-o manieră care nu ne face cinste.

No comments:

Post a Comment