Wednesday, August 12, 2015

Au Observat Ceva Ciudat La Gâtului Bebelușului - Când Le-a Spus Doctorul Ce E I-a Luat Cu LEȘIN !!!

În lume există multe lucruri ciudate care se întâmplă. Multe dintre acestea nu pot fi explicate în așa fel încât să le înțelegem. Acestea fac parte din misterele vieții și ale universului cu care va trebui să trăim toată viața și ale căror răspunsuri pentru multe nu le vom afla nici până vom muri.

Lucruri stranii în legătură cu oamenii s-au mai văzut dar ceea ce veți vedea în imaginile de mai jos este de-a dreptul inexplicabil și înspăimântător în același timp. Fetița din imagini se numește Mya și probabil că atunci când va ajunge la vârsta să înțeleagă lucrurile din jurul ei se va întreba și ea ce s-a întamplat cu adevărat când va auzi întâmplarea trăită de la părinții ei.

Într-una din zile tatăl lui Mya a observat în partea de jos a obrazului acesteia o mică umflătură. Aceștia nu au vrut să riște nimic și s-au adresat doctorului crezând că aceasta are amigdalitele umflate sau cine știe ce infecție care trebuie tratată de urgență. Ajunși la doctor acesta a consultat-o și destul de nesigur a dat un verdict total ernoat cum că ar avea o infecție obișnuită. A trimis-o acasă asigurându-i pe părinți că fetița lor se va însănătoși în urma tratamentulu prescris. Dar în câteva zile aceștia au observat că iese ceva din obrazul copilașului lor și au revenit de urgență la medic.

Ajunși aici doctorul a început să extragă ceea ce părea destul de ciudat că ar fi din obrazul fetiței. Când au reușit să scoată definitiv corpul străin au avut toți surpriza vieții. Din obrazul fetiței a ieșit pur și simplu o pană. O pană vă veți întreba ? Da chiar dacă pare de-a dreptul inexplicabil iată că o pană i-a ieșit copilului pur și simplu din obraz. Oare cum o fi ajuns acolo sau pur și simplu corpul a eliminat-o în acel loc. Acesta va rămâne marele mister care probabil peste ani și ani când micuța va afla despre el o va măcina și pe ea care este adevărul despre acesta.

No comments:

Post a Comment