Thursday, August 27, 2015

S-a Dus În Deșert Să-Și Facă SELFIE Cu Cămila - Când Am Văzut Ce-i Face Am LEȘINAT de RÂS !!!

Dacă aveți vreodată de gând să mergeți în țările arabe și să vă faceți un selfie cu o cămilă ar trebui mai întâi să vizualizați clipul de mai jos pentru a ști la ce să vă așteptați. Băiatul din imagini a simțit pe propria piele că un astfel de selfie are costuri mai mari decât cele materiale. Aflat în mijlocul unei turme de cămile acesta a dat drumul la camera telefonului pentru a imortaliza acest moment dar în câteva secunde inevitabilul s-a produs.

Enervată de atitudinea băiatului una dintre cămile nu i-a dat nici o șansă să apese butonul pentru a face fotografie și i-a dat ditamai copita peste cap. Așadar cariera de fotograf a acestuia s-a încheiat mai repede decât se aștepta lovitura fiind atât de puternică fapt pentru care a avut nevoie de minute bune să își revină.

Camilele sunt mamifere erbivore care se găsesc în general în zona Africii de Nord și a Asiei. Aceste animale au două tipologii, una dintre ele fiind cămila cu o cocoașă cunoscută și sub denumirea de dromader , iar cealaltă cămila cu două cocoașe care mai este cunoscută și sub numele de cămilă bactriană folosită ca mijloc de transport în zonele deșertice. Denumirea populară a acesteia este de Corabie a deșertului, probabil datorită mersului legănat asemenea unei corabii aflate pe valurile mării.

Se cunoaște că domesticirea cămilelor a avut loc acum aproximativ 5000 de ani și de atunci oamenii le folosesc în principal pentru transport dar și pentru carnea lor, laptele și chiar lâna acestora. Oamenii care dețin astfel de cămile domestice dresează puii încă din primele luni ale vieții lor astfel că aceștia îi învață încă de mici să care pachete de diferite dimensiuni pentru ca mai târziu să fie obișnuiți cu greutăți cât mai mari inclusiv ale corpurilor oamenilor.

No comments:

Post a Comment