Friday, August 21, 2015

LEȘINI DE RÂS !!! Cum Arată Liberty Parade După O Săptămână În Vaslui !!

Cine spunea că distracția are loc vara numai la mare habar nu avea despre ce vorbește. Iată că un grup de români s-au găsit să ne contrazică cu vârf și îndesat. Probabil inspirați de către caravana Liberty parade acești locuitori ai unui sat din județul Vaslui au încins realmente propriul lor festival de muzică pe ulițele satului. Bineîntețes că pe lângă muzica bună ce a însoțit căruțul plin cu boxe nu a lipsit nici băutura mai mulți dintre indivizii participanți agitând pe ritmurile muzicii peturile de bere la 2 litri.

An de an Liberty Parade este unul dinte spectacolele cele mai îndrăgite de iubitorii de muzică electronică. Acesta are loc de obicei în mijlocul verii pe plajele stațiunilor de pe litoral Venus și Saturn. În fiecare an organizatorii își propun să vină cu elemente noi pentru a atrage în continuare un număr cât mai mare de spectatori. Dacă la primele ediții ale acestui eveniment au participat puțin peste câteva mii anul acesta cei care au luat parte la spectacolul oferit de caravana Liberty Parade au însumat peste 70000 de oameni de toate vârstele veniți din toate colțurile țării să se distreze.

Denumirea pe care a purtat-o spectacolul din acest an a fost Transformarea deoarece s-a trecut la un amestec spectaculos de muzică electronică îmbinată cu elemente de live. Pe lângă acestea jocrurile de lumini și sunete au fost dincolo de ceea ce s-a întâmplat până la acel moent la noi în România.

Ca și în ceilalți ani caravana cu muzică electronică a pornit în jurul după-amiezei din stațiunea Olimp. În componența acesteia fiind nu mai puțin de patru camioane pe care au mixat cei mai celebri dj ai momentului. Pe lângă muzică participanții s-au mai bucurat și de costumațiile celor care au venit fără nici un fel de grijă și de complex să ia parte la un astfel de eveniment.

No comments:

Post a Comment