Saturday, August 8, 2015

Să Alimentezi O Tesla S În Propriul Garaj Pare Desprins Dintr-un Film SF !!!

Resursele limitate de petrol, problemele cu poluarea mediului înconjurător și găsirea unei surse de energie mai puțin costisitoare au dus la dezvoltarea tot mai rapidă a vehiculelor care circulă pe curent electric. Mai întâi au apărut cele hibrid care au devenit din ce în ce mai căutate acestea folisind atât combustibilii obișnuiți cât și curentul electric, pentru ca mai apoi să fie construite mașini 100% electrice.

Unul dintre modelele care sunt alimentate integral și funcționează doar cu ajutorul curentului electric este Tesla. Această mașină 100% electrică este construită de celebrul producător de astfel de modele din Sillicon Valley, Tesla Motors. Compania este prima din lume care a reușit construcția unui model de autoturism sport 100% electric. Totodată aceasta produce pe lângă mașinile de care aminteam și componente pentru mașinile electrice ale unor producători consacrați de autoturisme obișnuite care au început să se îndrepte și ei spre energia electrică cum ar fi Toyota și Daimler.

Primul automobil al celor de la Tesla care a fost comercializat s-a numit Tesla Roadster și a utilizat un motor alimentat de curentul electric proiectat după invenția celebrului Nikola Tesla din 1882. Această mașină a fost prima din lume care a avut o autonomie a bateriei de aproximativ 320 de kilometri. Modelul Tesla Roadster a fost vândut în peste 2250 de exemplare.

Cel mai nou model de la producătorul american se numește Tesla S și producția lui destinată vânzării a început în anul 2012.În imaginile din videoclipul de mai sus ați putut vedea cum se poate încărca bateria unui astfel de model chiar în garajul propriu. Modelul de încărcător este produs tot de compania americană și reprezintă o inovațoie în domeniu după cum v-ați putut da seama.

No comments:

Post a Comment