Friday, August 21, 2015

A Pus Niște Ouă La Fiert Și A Stors O Lămâie - Ce Iese La Final E Absolut GENIAL !!!

Cu siguranță pentru a fi un bun bucătar nu trebui să urmați neapărat cursurile unei școli culinare, dar câteva trucuri pe care să le cunoașteți în ceea ce privește arta gătitului vă vor face să vă simțiți că aveți întotdeauna un as în mânecă în orice situație când vă aflați în bucătărie. În videoclipul de mai jos veți găsi exact ceea ce vă trebuie pentru a vă îmbunătăți bagajul de cunoștințe în ceea ce privește metodele mai puțin știute de a te descurca atunci când vrei să gătești simplu și rapid.

Unul dintre cele mai deranjante momente atunci când te afli în fața unei rețete este curățarea ingredientelor. Fie că acesteea sunt usturoi, fructe, legume sau chiar ouă fierte curățarea lor îl vor face întotdeauna pe orice bucătar amator să nu își mai dorească să experimenteze în bucătărie și data viitoare. Dar acum există soluția ideală prin care să curățați cu aceste metode fără să mai aveți bătăi de cap.

Dacă ai încercat vreodată să fierbi un ou tare și apoi să îl cureți atunci ești obișnuit cu acea bătălie care parcă nu se mai termină. Chiar atunci când l-ai fiert exact așa cum trebuia se găsește ca atunci când îl cureți să faci o grămadă de mizerie iar oul proaspăt curățat cu siguranță nu va arăta ca un ou. Pentru a scăpa de această durere de cap nu trebuie decât să pui un sfert de lămâie la fiert cu ouăle pe care vrei să le cureți iar în final vei vedea cojile vor pica de pe ouă ca untul.

Un alt ingredient de bază care pune probleme atunci când este vorba de curățat este usturoiul. Folosit la o mulțime de rețete curățatul acestuia este pentru mulți dintre cei ce vor să gătească un chin. Dar acum vei scăpa de aceste dureri de cap și vei putea să cureți usturoiu folosind două castroane de metal. Imediat după ce ai spart un pic capățâna de usturoi o intreoduci între cele două castoane și după câteva secunde de agitat în sus și în jos aveți usturoiul gata pentru a fi introdus în mâncare.

No comments:

Post a Comment